Ajax laat zich niet opjagen na vertrek Jonk: "Er is voldoende deskundigheid"

Gepubliceerd op 11 januari 2016 om 13:35

Saïd Ouaali blijft voorlopig de vervanger van Wim Jonk als hoofd jeugdopleiding Ajax. Dat staat te lezen op de website van de Amsterdammers.

Ajax laat zich niet opjagen na vertrek Jonk: Er is voldoende deskundigheid

Uiteindelijk wil de club een permanente vervanger voor Ouaali aanstellen, maar op dit moment is dat volgens Ajax nog niet nodig. Op die manier gebruikt de club de tijd om op zorgvuldige wijze naar een opvolger voor Jonk te zoeken.

"Zoals het er nu naar uitziet is er voldoende deskundigheid in huis om het wegvallen van Wim en de overige collega's intern op te kunnen vangen", zegt Ouaali. "Iedereen is bereid om een stapje extra te doen en elkaar te helpen. We hebben met z'n allen een en hetzelfde doel: zorgen dat de spelers zich door kunnen ontwikkelen binnen de jeugdopleiding en ze zodoende klaarstomen voor het eerste elftal."

Ouaali heeft in zijn dagelijkse werkzaamheden veel contact met Dennis Bergkamp en Edwin van der Sar. "De structuur blijft verder ongewijzigd. Afgesproken is dat we dezelfde koers blijven varen als voor de winterstop, al hebben we een en ander wel op accenten gewijzigd."

© Voetbalprimeur.nl/Ajax

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.