El Ghazi en Gudelj zetten Ajax op scherp met 'incidentje' op training

Gepubliceerd op 17 januari 2016 om 13:23

Koploper Ajax gaat zondagmiddag op bezoek bij nummer elf ADO Den Haag.

ElGhazienGudeljzettenAjaxopscherpmetincidentjeoptraining-2.jpgHet gif zit er in ieder geval goed in bij de Amsterdammers, schrijft de Telegraaf. Op de vrijdagmiddagtraining dreigde het eventjes mis te gaan tussen twee Ajacieden, maar Frank de Boer vond dat juist een positief punt.

In de eerdergenoemde krant is het incidentje als volgt beschreven. 'El Ghazi reeg een schouderduw van Gudelj, viel en vond dat de Serviër te hard inging. Na een korte, heftige woordenwisseling trainden beide kemphanen door. Na afloop werden er handen geschud en excuses aangeboden. Zand erover dus.'

De Boer is erg te spreken over Gudelj. "Omdat we op het middenveld niet echt een verdedigend denkend type hebben, is hij ontzettend belangrijk voor ons. Je probeert in een elftal altijd het evenwicht te bewaken. Hij zorgt daarvoor en dat is voor mij nu belangrijker dan rondom het zestienmetergebied van de tegenstander komt."

"Gudelj blijft gevaarlijk met afstandsschoten, vrije trappen en corners", gaat De Boer verder. "Natuurlijk weten we dat hij een linie naar voren kan spelen. Dat heeft hij bij AZ ook bewezen. Maar we zijn zeer tevreden over hoe hij het nu invult."

© Voetbalprimeur.nl/Ajax

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.