De Boer praat over eventuele Ajax-versterkingen: "Nog niet afgelopen"

Gepubliceerd op 22 januari 2016 om 16:09

Frank de Boer heeft de hoop op versterkingen voor Ajax nog niet opgegeven. De Amsterdammers moeten eerst verkopen, voordat er nieuwe spelers kunnen worden aangetrokken.

DeBoerpraatovereventueleAjax-versterkingenNognietafgelopen.jpgDe Boer houdt de opties in de winterse transferperiode open. "Het is nog niet afgelopen, dus laten we gewoon afwachten", zegt de trainer vrijdag op de persconferentie, daags voor het competitieduel van Ajax met Vitesse. "We willen kampioen worden, dus indien mogelijk halen we versterking."

Duidelijk is dat een nieuwe spits de hoogste prioriteit heeft in Amsterdam. Na Arek Milik komt lange tijd niets, met Anwar El Ghazi als eventuele noodoptie. Yaya Sanogo is nog steeds niet fit.

De Boer liet eerder al weten dat hij en directeur voetbalzaken Marc Overmars aan handen en voeten gebonden zijn. "We mogen geen geld over de balk smijten, een nieuwe spits moet een gerichte aankoop zijn. En als we die niet kunnen vinden, gaan we verder met de groep die we nu hebben", aldus de trainer tegen VI.

Source: © Ajax / Voetbalprimeur.nl

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.