De Boer trekt favorietenrol naar zich toe: "Omdat we een betere selectie hebben"

Gepubliceerd op 4 februari 2016 om 21:43

De Klassiekerkoorts is aan en niet alleen bij de supporters. Ook trainer Frank de Boer kijkt uit naar het duel, waarin Ajax de favoriet is. Althans, dat vindt de oefenmeester zelf.

large_d5f79efd535289785ac49e9c707902f1339a90c1-1.jpgHij laat het er in gesprek met het magazine van de Ajax Kidsclub geen gras over groeien. Ajax is de favoriet. "Niet alleen omdat we daar voor de winterstop twee keer achter elkaar niet in geslaagd zijn, terwijl daar wel kansen op waren. Maar ook omdat we thuis spelen en omdat ik denk dat we een betere selectie hebben", roept de trainer, die zijn elftal klaarmaakt voor een fanatiek Feyenoord.

"Feyenoord gaat er alles aan doen om in de Arena te stunten. Ze zijn na de winterstop begonnen met een serie nederlagen en die nare smaak kunnen ze wegspoelen door bij ons succesvol te zijn, Ik verwacht dan ook een fanatiek Feyenoord", zegt De Boer.

De trainer weet als geen ander hoe belangrijk het duel is. "Rotterdam en Amsterdam zijn de twee grootste steden van Nederland die ook op andere gebieden rivalen zijn. En de clubs hebben beide een enorm grote en fanatieke aanhang. Het is altijd een grote wedstrijd en ik denk dat dit altijd zo zal blijven."

Bron: © Ajax/Voetbalprimeur.nl

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.