Voormalig Ajacied helpt El Ghazi: "Ik heb veel contact met Anwar, een topper"

Gepubliceerd op 4 februari 2016 om 22:20

Andy van der Meyde is altijd goed voor wat leuke uitspraken. De oud-aanvaller van onder meer Ajax en Everton is een echte Ajacied en nog steeds fan van de club waarmee hij tweemaal kampioen van Nederland werd. Nu helpt Van der Meyde één van de Ajacieden af en toe.

large_89af5d7df090731ae3efc1ae6354debb959978f1-1.jpg"Ik kijk denk ik één keer in de week voetbal. Ik kijk alleen Ajax, daar blijf ik wel voor thuis. Op zondag, als er wat op televisie is, dan kijk ik meestal wel", vertelt Van der Meyde bij KPN Presenteert. "Er is maar één rechtsbuiten bij Ajax geweest en dat ben ik. El Ghazi is wel heel goed, daar zie ik een groot talent in, een jongen die ver gaat komen."

Het blijkt dat de twee weleens sparren. "Ik heb veel contact met Anwar, een topper. Hij kan makkelijk twee of drie man uitspelen. Maar soms wil hij iets te veel, ik kan hem dat wel bijbrengen. Ik doe dat omdat ik hem graag mag en omdat hij een goede speler kan worden." Van der Meyde gaat eruit met een echte Van der Meyde-uitspraak: "Ik vind het wel mooi om te zien hoe die buitenspelers het in Nederland doen. Wat zij doen, had ik op één been gekund."

Bron: © Ajax/Voetbalprimeur.nl

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.