Balende Ajax-spelers vertellen elkaar de waarheid: "Zoiets doet toch wat met je"

Gepubliceerd op 6 februari 2016 om 21:56

Voor Ajax staat zondagmiddag de altijd beladen wedstrijd tegen Feyenoord op het programma. Joël Veltman was twee jaar geleden belangrijk in een eerdere editie van de Klassieker.

large_4d7d9680b855bd867eb4cabb038ce7be97b667d5-1.jpgIn maart 2014 tekende de verdediger voor de winnende treffer tijdens een 2-1 zege in De Kuip. "Van de week las ik een stukje op de Ajax-site waarin Dick Schoenaker vertelde dat scoren in de Klassieker een droom was. Dat is zo. Die droom kwam voor mij toen uit", vertelt Veltman op het digitale thuis van zijn club. 

Veltman erkent dat het de laatste weken niet lekker loopt bij Ajax. "Je hebt altijd een fase dat het wat minder gaat en die hebben wij nu. En dan speel je twee keer gelijk. Het liefst wil je zoals tegen Vitesse en ADO Den Haag met 1-0 winnen, maar het zat er een beetje aan te komen dat er ook wedstrijden zouden volgen waarin het niet meezat. Ons spel was niet overtuigend."

Na de 2-2 remise tegen Roda hebben de spelers van Ajax met elkaar om de tafel gezeten. "Zoiets doet toch wat met je. Het is voor iedereen zaak om in de spiegel te kijken en dat hebben we ook tegen elkaar gezegd. We mogen de teugels niet laten vieren en moeten er voortaan alles aan doen tot de 95e minuut."

Bron: © Ajax/Voetbalprimeur.nl (http://www.ajaxprimeur.nl)

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.