'Van den Brom heeft de kwaliteiten voor Ajax'

Gepubliceerd op 29 februari 2016 om 13:21

Frank de Boer beslist in maart of hij ook volgend seizoen trainer blijft bij Ajax. Mocht hij besluiten om te stoppen dan zou John van den Brom wel eens op het lijstje met geschikte opvolgers kunnen staan.

JohnvandenBrom.jpgIn Amsterdam speelde hij twee seizoenen samen met De Boer en de huidige technisch directeur Marc Overmars. Van den Brom was bij Ajax hoofd van de jeugdopleiding en trainer van het tweede. Het huidige succes bij AZ versterkt zijn kandidatuur.

Bij Anderlecht werkte Van den Brom bij een club met een gelijkwaardig statuur. Hij boekte er wisselende successen. Marc Degryse, voormalig PSV-aanvaller en tegenwoordig voetbalanalist in België, denkt dat Van den Brom heeft kunnen leren van zijn Anderlecht-periode. ,,Anderlecht is het Ajax van België. De druk is er net zo groot. Ook bij Anderlecht zijn resultaten alleen niet genoeg", zegt Degryse. ,,Zeker in het begin speelde Anderlecht onder hem een soort champagnevoetbal dat ze in Amsterdam ook wel graag zouden willen zien."

Anderlecht-manager Herman van Holsbeeck: ,,John zal nog completer zijn geworden. Ik denk zeker dat hij de kwaliteiten heeft voor Ajax."

 

Bron: http://www.ad.nl/  Door:  Nik Kok, sportredactie Foto: www.gelderlander.nl

 
 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.