Milik helemaal gewend aan leven in Amsterdam

Gepubliceerd op 29 februari 2016 om 13:38

Arek Milik heeft naar eigen zeggen even aan Amsterdam moeten wennen, maar is inmiddels helemaal ingeburgerd.

media_xll_3628753-1.jpg,,Het is een prachtige stad", liet de aanvaller zaterdag op de website van Ajax opgetogen weten. ,,Ik kom uit Polen en heb hier nog zoveel te ontdekken. Toen ik in Duitsland speelde, woonde ik in een klein plaatsje. Toen ik naar Ajax vertrok, had ik echt de behoefte aan het leven in de stad. Ik vind het heel bijzonder dat er hier zoveel culturen naast elkaar leven."

Ook de Amsterdamse mentaliteit bevalt Milik goed. ,,Ik heb wel even moeten wennen aan het open karakter van Amsterdam. De Wallen, de coffeeshops; ja, daar heb ik me toch wel een tijdje om verbaasd. Maar ik ben een jongen die zich snel aanpast. Wat voor Amsterdammers de norm is, moet ik gewoon respecteren."

Milik blikt met plezier terug op zijn eerste ontmoeting met zijn huidige levenspartner, Jessica. ,,We hebben elkaar vier jaar geleden in een kledingzaak in Polen ontmoet. Ze was aan het winkelen met haar moeder en ze viel me direct op. Jessica is een prachtig meisje, dus ik stapte op haar af. Haar telefoonnummer wilde ze me niet geven. Wel gaf ze me een briefje met haar naam erop. 'Zoek me maar op Facebook', zei ze. Dat deed ik. Ik heb ongeveer een miljoen Jessica's bekeken voordat ik haar vond. Daar is heel wat tijd in gaan zitten, haha! In eerste instantie wilde Jessica helemaal geen relatie met een voetballer en dat vond ik eigenlijk wel voor haar spreken. Als voetballer in Polen heb je de meisjes al gauw voor het uitkiezen, maar Jessica hield de boot af. Daar is ze later gelukkig op teruggekomen. Ze is redelijk op zichzelf, een lief en rustig meisje. Mijn meisje."

Bron: http://www.ad.nl/  Door: de sportredactie AD en ANP Foto: ANP 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.