PSV tikkie beter dan Ajax: 'Bij hun verdediging heb ik niet het goede gevoel'

Gepubliceerd op 17 maart 2016 om 07:40

Aad de Mos verwacht dat PSV dit seizoen kampioen van Nederland wordt. De voormalig trainer van zowel PSV als Ajax vindt met name de defensie van de Eindhovenaren een stuk beter dan die van hun titelconcurrent.

large_9858b49d48e0df04786d70e5d27796950ae903bb-2.jpgKomend weekend speelt PSV in eigen huis tegen de formatie van Frank de Boer.

"Het wordt een gelijkspelletje in Eindhoven", blikt De Mos vooruit met Voetbal International. "Daarna gaan ze rustig verder met de kleintjes en wie onderweg tegen de lamp loopt, gaat eraan. En dan moeten ze het in de laatste wedstrijden maar uitvechten."

"PSV is de betere ploeg, zegt mijn gevoel. Als ze vol gas geven, hebben ze veel kwaliteit, dat deden ze afgelopen zaterdag ook tegen Heerenveen toen het moest", vervolgt de analist. "Bij de verdediging van Ajax heb ik niet het goede gevoel. In de grote wedstrijden gaan ze altijd in de fout."

Aanstaande zondag staat in Eindhoven de clash tussen koploper PSV en achtervolger Ajax op de rol. Het verschil tussen beide ploegen is na 27 gespeelde duels één punt.

Bron: http://www.ajaxprimeur.nl/ Foto: AjaxPrimeur

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.