Ontevreden Fischer spreekt zich uit in Deense pers: 'Onhoudbare situatie bij Ajax'

Gepubliceerd op 23 maart 2016 om 08:19

Viktor Fischer is op dit moment allerminst gelukkig bij Ajax. De jonge vleugelaanvaller spreekt tegenover Deense media zelfs van een 'onhoudbare situatie'.

large_928d1b0b5d7786412962c57a317581ce7f7cc951-2.jpg

De 21-jarige Fischer is momenteel geen basiskracht in Amsterdam, waar hij de concurrentiestrijd lijkt te hebben verloren van Amin Younes. Dit seizoen kwam de Deen dan wel 24 keer (zeven doelpunten) in actie in de Eredivisie, maar dat was regelmatig als invaller. Ook afgelopen zondag tegen PSV mocht hij alleen in de laatste twintig minuten mee doen.

Omdat Fischer in de Arena niet wekelijks kan rekenen op speeltijd, werd hij ook over het hoofd gezien door de bondscoach van Denemarken. Deze week moest hij zich melden bij Jong Denemarken. "Dit is een onhoudbare situatie voor mij. Ik voel me goed, ik heb het idee dat ik in topvorm ben", aldus de dribbelaar, die nog niet bij Frank de Boer heeft aangeklopt.

"Ik denk dat ik een goede speler ben, dus ik ga niet naar de trainer toe om te vragen om speeltijd. Ik weet het nu even niet. Het zit me dwars dat ik op dit moment niet genoeg aan spelen toekom", besluit Fischer.

http://www.ajaxprimeur.nl/ photo: Ajax First

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.