De Boer steekt: 'Dat kan hij zeggen, maar dan zijn wij kampioen en PSV niet'

Gepubliceerd op 15 april 2016 om 14:55

In de laatste vier wedstrijden van het seizoen maken Ajax en PSV uit wie zich kampioen van Nederland mag noemen. Frank de Boer en Phillip Cocu bespelen elkaar vrijdagmiddag.

large_0b5153cbbccb9e8cc25aa16dcb3ab91071fa48d0.jpg

De trainer van PSV zei in Eindhoven dat als de resterende vier wedstrijden gewonnen worden, zijn ploeg kampioen wordt. De reactie van De Boer laat niet lang op zich wachten. "Dat kan hij zeggen, maar als wij het doen weten we het zeker. Dan zijn wij kampioen en PSV niet", aldus de Ajax-coach tijdenshet persmoment in Amsterdam.

"Wij leven van wedstrijd tot wedstrijd. We leven in het heden", voegt De Boer nog wat toe voor declichébingo. "Alle focus ligt op Utrecht. Wij moeten nu zorgen dat we geen averij oplopen. We hoeven misschien niet eens vier wedstrijden te winnen, je zou misschien ook nog een keer gelijk kunnen spelen."

De Boer is het niet eens met de stelling dat PSV zijn wedstrijden makkelijk wint. "Wij hebben de laatste tijd ook vrij makkelijk gewonnen, behalve Cambuur dan. En PSV heeft het volgens mij lastig gehad tegen Willem II. Dus zo makkelijk is het ook niet gegaan. Maar dat mogen ze denken. Ik heb er vertrouwen in dat wij van elke tegenstander kunnen winnen in de Eredivisie. Dat is geen arrogantie, maar wij staan nu wel waar we staan."

http://www.ajaxprimeur.nl/nieuws  Foto: Ajax/Voetbalprimeur

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.