Ajax krijgt goed nieuws van begeerde smaakmaker: ‘Heb het prima naar mijn zin’

Gepubliceerd op 1 mei 2016 om 09:52

Riechedly Bazoer groeide dit seizoen uit tot een absolute smaakmaker bij Ajax en de jonge middenvelder heeft vanzelfsprekend de belangstelling van een flink aantal buitenlandse clubs gewekt. Barcelona, Arsenal en Liverpool zullen echter waarschijnlijk nog even moeten wachten, want Bazoer lijkt niet van plan om Amsterdam binnen afzienbare tijd te verlaten.

8435735635-1.jpg“Natuurlijk streelt het je als je met zoveel clubs in verband wordt gebracht”, vertelt hij in gesprek metELF Voetbal Magazine. “Het betekent dat je het goed doet, maar meer ook niet.

Ik heb het al zo vaak gezegd en zal het denk ik nog heel vaak moeten zeggen, maar ik heb het prima naar mijn zin bij Ajax.” Bazoer heeft ook al ambities voor volgden seizoen:

“We willen niet alleen ieder jaar om de titel spelen, maar we vinden ook dat we een keer moeten presteren in Europa. Overwinteren in de Champions League bijvoorbeeld. We zijn iets aan het opbouwen en daar wil ik zeker deel van uitmaken.”

Bazoer, die een eventueel kampioenschap de kers op de taart van zijn seizoen noemt, gaat ook in op zijn kiezelharde schot. De 19-jarige Ajacied denkt dat hij zijn traptechniek te danken heeft aan het voetballen op straat met zijn broer en diens vrienden. Tegenwoordig heeft hij veel aan de tips van Dennis Bergkamp, die erg let op de details en de techniek van de Ajax-spelers bijschaaft.

Door: Redactie FC Update Foto: FC Update

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.