Vertrek De Boer voorspeld: 'Spelers hebben hem in de steek gelaten'

Gepubliceerd op 10 mei 2016 om 11:02

Net als zovelen verwacht ook Aad de Mos dat Frank de Boer het na vijfenhalf jaar voor gezien zal houden als hoofdtrainer Ajax. De coach zag zijn ploeg zondag op dramatische wijze het kampioenschap uit handen geven en volgens De Mos hebben de spelers De Boer in de steek gelaten

Naamloos-128.pngAjax vertrekt vrijdag naar China, waar de ploeg het seizoen zal afsluiten. Voor die tijd zal De Boer duidelijkheid geven over zijn toekomstplannen. “Ik denk dat hij ziet dat het klaar is met deze jongens”, zei De Mos bij Peptalk. "Ze hebben hem in de steek gelaten. Laatst kregen ze drie dagen vrij toen er door de bekerfinale twee weken geen competitie was. Er kwamen toen jongens terug die geblesseerd waren. Waarom lieten zij zich niet herstellen?”

“Ajax was al kampioen als je de kranten zo las. Die weg terug naar Amsterdam moet een helse rit geweest zijn”, vervolgde De Mos, die denkt dat Peter Bosz een geschikte opvolger voor De Boer zou zijn. De naam van Bosz is in de wandelgangen ook al naar voren geschoven als kandidaat, maar hij is nog maar net werkzaam bij Maccabi Tel Aviv en het is de vraag of Bosz daar al zo snel weer wil vertrekken.

Door: Voetbalzone Foto: Voetbalzone

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.