"Ajax wil de selectie intact houden en er twee aanvallende kanonnen bij halen"

Gepubliceerd op 10 mei 2016 om 13:50

Dat er komende zomer iets gaat gebeuren bij Ajax, lijkt zeker. Door het mislopen van de landstitel staat de club op scherp. De Amsterdammers gaan in ieder geval voor aanvallende versterkingen, zo meldt De Telegraaf.

Naamloos-140.pngAjax-watcher Mike Verweij heeft met directeur spelersbeleid Marc Overmars gesproken over het transferbeleid van de club. "Ajax wil de selectie intact houden en er twee aanvallende kanonnen bij halen", aldus de journalist tegenover Telegraaf TV. "Het gaat om een spits en een vleugelspeler. Voor iedere speler die vertrekt wordt tevens een vervanger gehaald."

Ook werd er volop gespeculeerd over een eventueel vertrek van topscorer Arek Milik. De Poolse spits werd halverwege de tweede helft van het duel met De Graafschap (1-1) gewisseld. Milik leek allerminst blij toen hij vervangen werd. Als De Boer blijft, ligt een vertrek van Milik voor de hand volgens Verweij. "De chemie tussen hem en Frank de Boer is wel over. Op het komende EK kan hij zich in de kijker gaan spelen."

Door: Voetbalprimeur Foto: Voetbalprimeur

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.