Huntelaar wees bod uit China af, Ajax blijft een optie

Gepubliceerd op 27 mei 2016 om 12:03

Klaas-Jan Huntelaar heeft eerder een aanbieding uit China afgewezen. Mocht er een aanbieding komen uit Amsterdam, dan wijst hij die niet op voorhand af.

 

Over een terugkeer van Huntelaar bij Ajax wordt al langer gesproken. De Amsterdammers polsten de Nederlandse international in een eerder stadium al, maar tot een terugkeer kwam het nog niet.

In januari gaf Frank de Boer aan dat hij Huntelaar graag bij Ajax zou zien. Maar inmiddels is De Boer weg bij Ajax en zou Huntelaar bij een terugkeer gaan samenwerken met trainer Peter Bosz.

"Ik kies voor een club. Niet voor een trainer", zegt de spits van Schalke in gesprek met Voetbal International. "Die is in principe bij elke club een passant. Maar het gaat erom: wat wil ik zelf? Dat weet ik dus nog niet. Ik ben nog in afwachting van een aantal ontwikkelingen bij Schalke.

"Ik ben er daarom voor mezelf nog niet uit. Een concreet bod is ook om die reden nog niet aan de orde.

Geen trek in China

"Aanbiedingen uit andere landen heb ik trouwens wel gehad, uit China bijvoorbeeld. Dat ging om heel veel geld, maar dat heb ik gelijk afgewezen. Ik heb er geen seconde over nagedacht. Ik laat mijn gezin nooit achter om in een ver land te voetballen. Ook niet voor heel veel geld."

 

Door: Goal.com Foto: Goal.com

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.