'Het is mogelijk, maar ik denk niet dat ik ook spelers van Ajax ga kopen'

Gepubliceerd op 15 juni 2016 om 12:13

aap Stam is in principe niet van plan om spelers van Ajax mee te nemen naar Reading. De oud-trainer van de beloften gaf deze week zijn eerste persconferentie als manager van de Championship-club en ontvouwde daarin zijn transferplannen.

Naamloos2-53.png

Ajax hoeft deze zomer geen bericht van Stam te verwachten. "Ja, ik heb twee jaar bij Ajax gewerkt en ben veel goede spelers tegengekomen. Maar dat betekent niet dat ik ook spelers van Ajax ga kopen", legt de nieuwe manager (43) in het Madejski Stadium uit volgens Get Reading.

"Het is zaak om te kijken wat we kunnen krijgen binnen Engeland. In deze competitie heeft elke ploeg behoefte aan fysiek sterke spelers, dus daar zijn we naar op zoek. Dat soort spelers lopen vooral rond in Engeland."

Toch houdt Stam de deur naar Ajax op een kier. "Natuurlijk hopen we ons ook te versterken met technische voetballers en dan kom je automatisch ook uit bij Ajax. Het is mogelijk dat we in Amsterdam naar een paar spelers gaan vragen, maar die kans acht ik niet heel groot. Het is op dit moment niet nodig."

Door: AjaxPrimeur/nieuws/ Foto: AjaxPrimeur

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.