Medische keuring scheidt aanvaller nog van Ajax: 'Ik heb de prijs niet bepaald'

Gepubliceerd op 15 juni 2016 om 12:18

Ajax heeft zijn eerste zomerse aanwinst zo goed als binnen. Alleen de medische keuring scheidt Mateo Casierra nog van een overstap naar Amsterdam, meldt De Telegraaf woensdag.

Naamloos2-55.png

De negentienjarige spits van Deportivo Cali bereikte zelf al een akkoord met Ajax over een contract voor vijf jaar en ook de clubs zijn er nu uit. Ajax betaalt de Colombianen naar verluidt zo'n 5,5 miljoen euro. "Het klopt dat Deportivo Cali en Ajax het mondeling eens zijn", reageert Steinar Dietz van Essel Sports, die Casierra in Nederland begeleidt, maar niet op bedragen wil ingaan, in de ochtendkrant.

De nieuwste aanwinst van Ajax ondergaat donderdag de medische keuring. In de tussentijd worden door de president van Deportivo Cali, Alvaro Martinez, Casierra's zaakwaarnemer Helmuth Wennin, Essel Sports en de Ajax-leiding het papierwerk in orde gemaakt. De aanvaller heeft zelf nog niet met vertegenwoordigers van de Amsterdammers gesproken.

"Wel hebben enkele spelers van Ajax mij via sociale media welkom geheten bij de club", laat Casierra weten in Colombiaanse media. Bang voor druk die de transfersom met zich meebrengt is hij niet. "Ik heb mijn best gedaan dit jaar, belangrijke doelpunten gemaakt. Ik heb de prijs niet bepaald. Ik hoop gewoon dat ik het kan waarmaken."

Door: AjaxPrimeur/nieuws/ Foto: AjaxPrimeur

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.