Overmars ontkent Ajax-bod op jonge Poolse EK-ganger

Gepubliceerd op 16 juli 2016 om 16:43

De interesse van Ajax in Bartosz Kapustka is serieus. De Amsterdammers hebben een bod van maar liefst vijf miljoen euro gedaan op de Poolse middenvelder. Ajax is in afwachting wat Cracovia Kraków, zijn club, met het bod gaat doen.

Update: Overmars ontkent Ajax-bod op jonge Poolse EK-ganger

Met dat nieuws komt het Poolse Eleven Sports Network. Kapustka deed met Polen mee met het EK in Frankrijk en bereikte zelfs de kwartfinale. Daarin werd het uitgeschakeld door Portugal. Tijdens dat toernooi heeft de Pool kunnen laten zien wat hij waard is. De landgenoot van Ajax-spits Arek Milik weet de schijnwerpers op zich gericht, hetgeen hem de interesse van onder andere Ajax heeft opgeleverd.

Niet alleen de club uit Amsterdam ziet het zitten in de Pool. Naar verluidt zijn ook Borussia Dortmund, Juventus en AS Roma in de markt voor de jonge middenvelder (19). Volgens berichten zou Marc Overmars inmiddels al een gesprek achter de rug hebben met Cracovia.

Update 14.29 uur: Marc Overmars spreekt de Poolse media tegen. Tegenover Voetbal International ontkent de technisch directeur van Ajax dat de Amsterdammers een bod hebben uitgebracht op Bartosz Kapustka.

Door:AjaxPrimeur/nieuws/ Foto: ajaxprimeur

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.