Waarschuwing voor Ajax: "Die is niet normaal en dat zal Ajax ook wel merken"

Gepubliceerd op 16 juli 2016 om 16:48

Hedwiges Maduro waarschuwt Ajax. De Amsterdammers mogen PAOK Saloniki, de tegenstander in de derde voorrondes van de Champions League, niet onderschatten.

Waarschuwing voor Ajax: Die is niet normaal en dat zal Ajax ook wel merken

"Ik was aan het trainen en hoorde in de kleedkamer pas dat Ajax twee wedstrijden tegen PAOK had geloot", zegt de speler van FC Groningen tegenover De Telegraaf. Hij speelde in het verleden ook voor Ajax en PAOK. "Dat maakt de derde voorronde van de Champions League voor mij wel heel bijzonder. (…) Ik bewaar vanwege de enorme passie van de fans en de schitterende leefomstandigheden mooie herinneringen aan mijn PAOK-tijd."

"Als je naar de historie en de Europese ranking kijkt, is Ajax favoriet. Maar in knock-out-duels kunnen altijd rare dingen gebeuren", weet Maduro, die Ajax kan tippen. "PAOK heeft veel aanvallende kwaliteiten en speelt ook 4-3-3, met snelle buitenspelers, zoals Slowaaks international Robert Mak en Jairo of Garry Mendes Rodrigues, die nog in de jeugdopleiding van Feyenoord speelde. Verder hebben ze de sterke Stefanos Athanasiadis als spits en ook nog de ervaren Dimitar Berbatov."

PAOK is vooral in eigen huis heel sterk. "Dat komt mede door de fantastische sfeer in het stadion, Toumba. Die is niet normaal en dat zal Ajax ook wel merken. Het kan daar echt een heksenketel worden. Nee sterker nog, het wordt een heksenketel", besluit Maduro.

Door:AjaxPrimeur/nieuws/ Foto: ajaxprimeur

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.