'Ajax trekt eis in Cillessen-onderhandelingen in: risico is te groot'

Gepubliceerd op 20 augustus 2016 om 17:35

Ajax is teruggekomen op de eis in de onderhandelingen met FC Barcelona dat Jasper Cillessen woensdag mee kan doen in de Champions League-playoff tegen Rostov. De Amsterdammers willen de doelman niet meer opstellen in Rusland.

'Ajax trekt eis in Cillessen-onderhandelingen in: risico is te groot'

Aanvankelijk hoopte Ajax dat Cillessen voor hij de overstap naar FC Barcelona maakt nog één keer onder de lat zou staan voor de club, in de cruciale wedstrijd tegen Rostov van komende week. Daar komt de club volgens het Algemeen Dagblad echter op terurg. Het risico is te groot dat er nog iets misgaat, zoals het oplopen van een blessure, waardoor Barcelona een streep zet door de deal.

De transfer van Cillessen naar de Catalaanse grootmacht wordt snel afgerond. De keeper heeft zelf al overeenstemming bereikt over een vijfjarig contract en Ajax en Barcelona staan op het punt om de handen te schudden op een transfersom van ruim veertien miljoen euro. Zondag worden waarschijnlijk de handtekeningen gezet, verwacht de krant.

Ajax wil Tim Krul halen als opvolger, maar mochten de Amsterdammers erin slagen voor het duel met Rostov een vervanger van Cillessen aan te trekken, dan mag die keeper alsnog niet in actie komen in Rusland. De deadline voor het inschrijven van de play-offs van de Champions League is al verstreken.

Door:AjaxPrimeur/nieuws/ Foto: AjaxPrimeur

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.