Bosz gaf de doorslag voor huurling: 'Onder hem ga ik ook bij Ajax beter worden'

Gepubliceerd op 21 september 2016 om 10:56

Bertrand Traoré ziet Ajax als tussenstap naar zijn ultieme doel: met Chelsea schitteren in de Premier League en de Champions League. De 21-jarige aanvaller is blij dat hij de kans krijgt in Amsterdam.

Bosz gaf de doorslag voor huurling: 'Onder hem ga ik ook bij Ajax beter worden'

"Voor mij is Ajax het beste wat me nu kan overkomen", zegt Traoré tegen Voetbal International. "Spelen in een aanvallende ploeg, in een competitie als de Eredivisie. Nederland is hét land voor talenten. Dat heb ik zelf een paar jaar geleden gemerkt. Hier is alles op het voetbal gericht, dat is heerlijk voor een aanvaller. Daarom wilde ik nu zeker naar Ajax, en helemaal met deze trainer."

"Peter Bosz gaf de doorslag, absoluut", vervolgt Traoré. "Hij kent me door en door, onder hem ben ik bij Vitesse beter geworden en ga ik nu ook bij Ajax beter worden." De Burkinees werd op jonge leeftijd opgepikt door Chelsea, waar hij vooralsnog echter geduld moet hebben. "‘De concurrentie bij Chelsea is moordend. Daar ben ik niet bang voor, alleen ik wilde wel realistisch blijven."

Traoré ligt tot medio 2019 vast op Stamford Bridge, waar hij hoopt uit te groeien tot een vaste waarde. "Ik heb eraan mogen ruiken en het verlangen is alleen maar toegenomen. Maar nu telt alleen Ajax. Chelsea houdt me wekelijks in de gaten, dat krijg ik door, dus ik mag geen duel verzaken. In Amsterdam ligt de sleutel naar een basisplaats bij Chelsea. Mijn ultieme droom."

Door de Redactie  AjaxvoetbalPrimeur Foto:  AjaxvoetbalPrimeur


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.