Bosz: "Ik kreeg het gevoel dat mensen iets wilden zoeken dat er niet was"

Gepubliceerd op 21 september 2016 om 12:12

Peter Bosz begrijpt nog steeds niet goed waarom er zondag, na afloop van Heracles Almelo - Ajax (0-2), behoorlijk veel ophef ontstond over het feit dat hij Hakim Ziyech vroegtijdig naar de kant haalde. De Ajax-trainer blijft erbij dat de wissel logisch was.

Naamloos2-638.png"Hakim was gewoon een speler die gewisseld werd. Toen werd gevraagd of-ie boos was, of weet ik veel allemaal. Ik kreeg het gevoel dat mensen iets wilden zoeken dat er niet was", aldus Bosz voor de camera van Ajax TV. 

"Die jongen is nieuw bij de club, hij speelde een paar dagen later direct mee en deed het uitstekend. Een paar dagen later speelde hij opnieuw en dan is het logisch dat je hem naar de kant haalt, als het niet gaat zoals je wilt", legt de oefenmeester uit. "Hij leed namelijk te veel balverlies."

Er was in de ogen van Bosz geen sprake van onprofessioneel gedrag bij Ziyech na zijn wissel. "Spelers moeten zich normaal gedragen na een wissel, maar ze hoeven niet blij te zijn. Hij gedroeg zich normaal. Ik vind het daarom vreemd dat er op die manier naar gevraagd werd."

Door de Redactie  AjaxvoetbalPrimeur Foto:  AjaxvoetbalPrimeur

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.