De Boer waarschuwt: 'Dan krijgt Bosz met een zootje negativisme te maken'

Gepubliceerd op 20 oktober 2016 om 12:02

Ajax en Feyenoord komen elkaar zondag tegen in De Kuip voor een spetterende Klassieker. Midweeks staat er nog Europa League-voetbal op de rol. Kan Ajax zich focussen op het duel met Celta de Vigo? Ronald de Boer denkt van wel.

Naamloos-3734.png

"Ik weet zeker dat de spelers van Ajax niet met de Klassieker bezig zijn", begint De Boer in De Telegraaf. "Mijn ervaring is dat Europese wedstrijden iets bijzonders zijn. Deze jongens kijken hun ogen uit en doen nieuwe indrukken op. Ze willen zich tonen aan Europa."

Ajax-trainer Peter Bosz gaf al meermaals aan dat hij pure focus voor het duel met Celta verwacht van zijn manschappen. De Boer weet dat het treffen belangrijk is voor Ajax. "Celta uit is belangrijk voor Feyenoord-Ajax. Als Ajax hier met 4-0 verliest, krijgt Bosz met een zootje negativisme te maken en reist Ajax met een rotgevoel naar De Kuip. Een goed resultaat geeft positieve energie en vertrouwen."

De Boer geeft tot slot aan dat Bosz wel een beetje vooruit moet kijken naar het duel van zondag, na de twee Europese zeges. Op een bepaald moment kan hij 'genoegen nemen met een punt en wisselen om spelers ook fris en fruitig in Rotterdam te krijgen.'

Door de Redactie  AjaxvoetbalPrimeur Foto:  AjaxvoetbalPrimeur

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.