Bosz behandelt El Ghazi-verbanning: "Met een lekker wijntje en goed sigaartje"

Gepubliceerd op 30 oktober 2016 om 10:51

Peter Bosz zette Anwar El Ghazi vrijdag uit de Ajax-selectie, maar is niet bezig geweest met die verbanning. Hij richtte zich puur op Excelsior-thuis en die wedstrijd werd gewonnen: 1-0.

GettyImages-119270124-12.jpg

"Ik ben met deze wedstrijd bezig geweest", liet de Ajax-trainer weten tegenover de NOS. "Ik heb daar niet over nagedacht. Dat ga ik vanavond doen met een lekker wijntje en een goed sigaartje." Ajax won weliswaar van Excelsior, maar maakte het zichzelf onnodig moeilijk in eigen huis. "Het was een matige en misschien wel slechte eerste helft."

Bosz was dan ook niet tevreden. "We speelden in een veel te laag tempo en bij balverlies zetten we te laat druk. Daardoor waren we niet dwingend genoeg en kregen we weinig kansen. De tweede helft deden we het allemaal wel wat beter", zegt de coach, die in ieder geval veel smaken in zijn selectie heeft en Abdelhak Nouri liet debuteren in de Eredivisie.

Hij heeft op de bank ook nog Kenny Tete en Riechedly Bazoer zitten. "Ik kan er maar elf opstellen en kan ze niet allemaal tevreden stellen. Bij Ajax willen we veel goede spelers hebben. Het is aan de wisselspelers om mij te overtuigen."

Door de Redactie AjaxvoetbalPrimeur Foto: AjaxvoetbalPrimeur

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.