Ajax-onvrede in de rust: "Ook Joël, Lasse en Nick doen allemaal hun zegje"

Gepubliceerd op 30 oktober 2016 om 10:46

Ajax had zaterdagavond de nodige moeite met Excelsior. Vooral in de eerste helft van het duel in de Arena was het veldspel van de Amsterdammers teleurstellend. Aanvoerder Davy Klaassen deed daar in de rust zijn zegje over

Naamloos-3916.png

"De spelers zeggen dan onderling ook wel wat. Er moest meer beweging en felheid aan de bal, maar ook zonder de bal komen", legde Klaassen na de wedstrijd uit aan FOX Sports. "Wat ik dan zeg? Je probeert de jongens op te peppen. Ik ben niet de enige die wat zegt. Ook Joël, Lasse en Nick doen allemaal hun zegje. Dan krijg je duidelijkheid naar elkaar toe."

Fans zijn gewend dat Klaassen regelmatig opduikt voor de goal van de tegenstander, maar daar was tegen Excelsior geen sprake van. De captain speelde een vrij anonieme wedstrijd. Hoe dat komt? "Mijn rol is wat veranderd. Vorig jaar speelde ik meer op tien, nu speel ik wat verder naar achteren. Dat moet ik afwisselen met Hakim Ziyech, dus het is logisch dat ik niet meer zoveel voor de goal kom. Het kan zeker beter." Ajax won uiteindelijk met 1-0 van Excelsior. 

Door de Redactie AjaxvoetbalPrimeur Foto: AjaxvoetbalPrimeur

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.