Landgenoot Dolberg bij met selectie nationaal team: "Dat WK gaan we alsnog redden"

Gepubliceerd op 5 november 2016 om 13:30

Waar veel Ajax-talenten na een daverende start vaak een grote terugslag beleven, daar verwacht Lasse Schöne dat dit bij zijn landgenoot Kasper Dolberg niet gaat gebeuren. De Deense middenvelder verwacht dat Dolberg het extreem hoge verwachtingspatroon gewoon aankan.

Naamloos2-949.png

"Kasper is heel rustig, maar wel slim en weet goed wat zich om hem heen afspeelt. Knap, bij zo'n jonge speler. Het boeit hem totaal niet wat er om hem heen gebeurt'', aldus Schöne in gesprek met het Algemeen Dagblad. De middenvelder is verheugt dat Dolberg voor het eerst bij de selectie van Denemarken zit. “Dat WK gaan we alsnog redden'', grapt Schöne.

Ook bij AZ, tegenstander van Ajax dit weekend, is men onder de indruk van de prestaties van Dolberg. "We hadden al gehoord dat hij donderdagavond voor Ajax een mooi doelpunt had gemaakt in de Europa League tegen Celta de Vigo", zegt AZ-trainer John van den Brom. "Hij is in vorm. Mooi voor hem. Het is ook geweldig om te zien dat hij zo onverstoorbaar blijft. Een uitdaging voor onze verdediging dan om hem te stoppen."

Door de Redactie  AjaxvoetbalPrimeur Foto:  AjaxvoetbalPrimeur

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.