"Veel clubs willen weten of er een hiaat in het Ajax-contract van Dolberg zit"

Gepubliceerd op 18 november 2016 om 15:09

De telefoon van Jens Steffensen staat sinds de zomer roodgloeiend. De Deen is zaakwaarnemer van Kasper Dolberg, die dit seizoen imponeert bij Ajax. Veel topclubs hebben belangstelling.

large_21cca0da578ac9dc730750dfcc8735837f5973c5-13.jpg

Dolberg (19) heeft zich met acht doelpunten in twintig wedstrijden voor Ajax in de kijker gespeeld bij de Europese top. Omdat hij tot de zomer van 2021 vastligt, houden de Amsterdammers vooralsnog de kaarten tegen de borst, maar Steffensen claimt dat de clubs nu al staan te dringen. Het kamp-Dolberg heeft hoe dan ook geen haast.

"We willen dat Kasper nog een jaar of twee bij Ajax speelt, want hij kan zich bij deze club ontwikkelen", aldus Steffensen tegen Tipsbladet. "Dat is wat we willen, maar Ajax en wij moeten de ogen ook niet sluiten voor de huidige situatie in de voetbalwereld. Spelers als Dolberg zijn als vers vlees en iedereen wil vers vlees."

"Maar: als een speler bijvoorbeeld een been breekt, is het bedorven vlees. En dan is er niemand die hem nog wil", vervolgt de zaakwaarnemer, die Dolberg en Ajax op dit moment perfect bij elkaar vindt passen. "Kasper zit op de goede plek. Hij heeft bewezen de juiste man voor Ajax te zijn en hij speelt met vertrouwen."

Toch is een snelle transfers ook niet helemaal uitgesloten. "Als er een groot bod komt en Ajax ermee instemt, moeten wij gaan onderhandelen. Er is een goede kans dat Kasper nee zegt tegen een grote club, maar dat is koffiedik kijken. Op dit moment is er nog niets concreet, al wordt ik wel veel gebeld. Veel clubs willen weten of er misschien een hiaat in het Ajax-contract van Dolberg zit."

Door de Redactie  AjaxvoetbalPrimeur Foto:  AjaxvoetbalPrimeur

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.