Verschil tussen 85 en 500 miljoen voor PSV: 'Hoeft niet zo'n kwestie te zijn'

Gepubliceerd op 19 oktober 2016 om 09:58

PSV treedt woensdagavond aan tegen Bayern München, in het zuiden van Duitsland. Voor Arjen Robben is het zijn eerste treffen met een Nederlandse club in de Champions League, sinds zijn vertrek uit Nederland. De verschillen tussen de clubs zijn enorm.

Naamloos-3705-289-8.png

"Arjen is een speler van de buitencategorie, die wedstrijden in zijn eentje kan beslissen", begint oud-PSV'er en voormalig Bayern-middenvelder Mark van Bommel in De Telegraaf. "En als hij fit is, dan is hij ook echt fit. Dan speelt hij op honderd procent. Dit is voor hem ook nog eens een speciale wedstrijd, omdat hij voor het eerst sinds zijn vertrek uit Nederland in de Europacup tegen een Nederlandse club speelt."

Niet alleen Robben is van de buitencategorie, dat is de hele club Bayern. De Beierse topclub heeft een begroting van 500 miljoen euro, bijna zes keer zoveel als de 85 miljoen euro van PSV. "Natuurlijk zijn de verschillen groot, maar toch maak je altijd een kans. Als PSV zich goed voorbereidt, dan hoeft het geen kwestie te zijn van alleen maar de schade beperken. Ik vind dat je altijd moet geloven in je eigen kans."

 Door de Redactie VoetbalPrimeur Foto: VoetbalPrimeur

 Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.