'Cocu hakt knoop door over rechtsback en heeft Guardado terug bij PSV'

Gepubliceerd op 19 oktober 2016 om 09:43

Andrés Guardado keert woensdag tegen Bayern München terug op het middenveld van PSV. In het Champions League-duel op Duitse bodem krijgt Joshua Brenet op de rechtsbackpositie de voorkeur boven Santiago Arias.

Naamloos-3705-289-4.png

Guardado moest zaterdag de wedstrijd tegen Heracles Almelo (1-1) door een blessure laten schieten. Het Eindhovens Dagblad verwacht de Mexicaan tegen Bayern weer terug.

Hij vormt het driemans middenveld met Siem de Jong en Davy Pröpper. De Jong behoudt na zijn matige optreden tegen Heracles dus zijn basisplaats, maar speelt tegen de Duitse kampioen in een aanvallende rol.

Zoals vrijwel altijd in de Champions League kiest Cocu voor een 5-3-2-formatie, met dus vijf verdedigers. Op rechts speelt Brenet in plaats van zijn concurrent Arias. Verder bestaat de defensie uit Daniel Schwaab, Nicolas Isimat-Mirin, Hector Moreno en Jetro Willems. Voorin moeten Luuk de Jong en Luciano Narsingh met zijn snelheid voor gevaar zorgen.

Vermoedelijke opstelling: Zoet; Brenet, Schwaab, Isimat, Moreno, Willems; Pröpper, Guardado, S. de Jong; Narsingh en L. de Jong

Door de Redactie VoetbalPrimeur Foto: VoetbalPrimeur

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.