Cocu heeft genoeg te bespreken met zijn elftal

Gepubliceerd op 20 oktober 2016 om 11:12

PSV-trainer Phillip Cocu wond er na de 4-1 nederlaag bij Bayern München geen doekjes om. "In de openingsfase hadden we het heel moeilijk.''

 

Naamloos-3721.png

PSV-trainer Phillip Cocu wond er na de 4-1 nederlaag bij Bayern München geen doekjes om. "In de openingsfase hadden we het heel moeilijk.''

"Zij zetten vol druk en kregen ook kansen. Dan kan je een doelpunt tegen krijgen, maar niet uit een snel genomen hoekschop. Dat hoort niet in de Champions League."

"Pas na de 2-0 komen we aan voetballen toe en wordt een doelpunt van Pereiro onterecht wegens buitenspel afgekeurd. Narsingh maakt vervolgens wel 2-1. Ik heb mijn spelers in de rust een compliment gemaakt voor de mentale weerbaarheid die ze hebben getoond", aldus Cocu voor de camera van Veronica.

Goed gesprek

"Dan spreken we af dat we compact blijven spelen en geen druk gaan zetten. Wat ik dan niet snap is dat we toch druk gaan zetten. Daardoor kan Bayern op 3-1 komen en is het duel gespeeld. Daar moeten we het nog eens goed over hebben, want zo wordt het toch een grote uitslag."

Zowel PSV als Rostov heeft slechts één puntje halverwege de groepsfase. Atlético (9 punten) en Bayern München (6 punten) zijn al ver weggelopen. PSV zal zich moeten richten op de derde plaats, die een ticket voor de Europa League garandeert. "Het ziet ernaar uit dat het die kant op gaat...'', aldus Cocu.

Door de Redactie NOS: Foto: ANP

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.