Moeder zoekt vakantieliefde zoontje (5)

Gepubliceerd op 15 oktober 2015 om 16:22

De 5-jarige Eliah is tot over zijn oren verliefd op Amélia, zijn vakantieliefde van twee jaar geleden. „Ik heb niet één, maar duizend vlinders in mijn buik’’, zegt hij tegen zijn moeder. Moeder Doreen Engelen is daarom via Facebook op zoek naar het meisje, dat vermoedelijk uit Breda komt.

Moederzoektvakantieliefdezoontje-1.jpg

EERSTE KUSJE

Eliah en Amélia ontmoetten elkaar in de zomer van 2013, in vakantiepark Verde Azzuro in de Italiaanse plaats Cingoli. „Mijn toen 3-jarige Eliah en Amélia konden het goed met elkaar vinden en al snel volgde een eerste kusje. Nu, meer dan twee zomers verder, is mijn schatje haar nog niet vergeten. Tekeningen van haar hangen op de koelkast, regelmatig moet ik de foto's weer bovenhalen en dan komt de vraag: wanneer zie ik Amélia weer?’’, schrijft Engelen in haar Facebookpost.

WIE HERKENT AMÉLIA?

Het bericht is inmiddels meer dan vijfhonderd keer gedeeld. Bij gebrek aan contactgegevens hoopt Engelen dat iemand het meisje op de foto kent, om zo de twee tortelduifjes opnieuw in contact te brengen en wellicht te kunnen herenigen. Een Facebookgebruiker heeft al gereageerd dat het meisje bij haar kind in de klas zit.

by Donna van der Kolk/ © Eliah and his holiday Amélia two years ago in Italy. / Facebook Doreen Angels

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.