RET weer in opspraak: kids buiten tram, mama binnen

Gepubliceerd op 3 november 2015 om 11:24

De Rotterdamse vervoerder RET is opnieuw in opspraak geraakt nu een Zeeuwse vrouw in het AD klaagt dat zij niet kon uitstappen terwijl haar drie kinderen al buiten de tram stonden.

RET weer in opspraak: kids buiten tram, mama binnen

Het is de tweede keer in een week dat de RET een klacht als deze moet verwerken. Vorige week poste een vrouw op Facebook hoe tram 4 zou zijn weggereden toen zij nog niet was ingestapt, maar haar baby in de kinderwagen binnenstond.

Tiendplein

In dit geval gaat het om een gezin uit Zeeland. Wyke Meijer uit Yerseke was met haar kinderen, drie tieners, een weekendje weg in Rotterdam. Het ging fout bij de halte Tiendplein. Terwijl het drietal buiten stond, reed de bestuurder door. Meijer trok drie keer aan de noodrem, maar de bestuurder trok steeds op. 

De RET laat weten de klachten te onderzoeken. „In de eerste zaak hebben nog niet iedereen gesproken. Het kost tijd om dit zorgvuldig uit te zoeken. Wat betreft mevrouw Meijer: we hebben dit bericht in de krant gelezen, maar hebben geen klacht van mevrouw Meijer ontvangen. We komen graag in contact met haar om na te gaan wat er precies is gebeurd.”

© metronieuws.nl/ door Daniëlle Rijsdijk

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.