Winkelende militair: Defensie staat nu aan mijn kant

Gepubliceerd op 27 december 2015 om 12:28

De verontwaardiging was groot toen een militair geschorst werd omdat hij, al dan niet tijdens zijn pauze, was gaan kerstshoppen in Brussel. De poppen waren vorige zaterdag aan het dansen gegaan, nadat een medewerkster van de PvdA de foto op sociale media gezet had.

Nu reageert de man, die nog steeds anoniem wenst te blijven, voor het eerst. ,,Defensie staat nu aan mijn kant", klinkt het.

Een van zijn vurigste verdedigers was David Antoine. De presentator vroeg zich luidop af wat de kerel verkeerd gedaan had. ,,Dit is toch schandalig?", klonk het. Vandaag, op zijn verjaardag, kreeg hij een berichtje van de militair in kwestie.

,,Hallo, David Antoine", klonk het. ,,Eerst en vooral wens ik je een zalige kerst. Geniet van je familie. Ik ben de militair die op de foto te zien was met de boodschappenzak in zijn handen. Bedankt voor het artikel dat je geschreven hebt. Ik wil ook alle mensen bedanken die nu bezorgd zijn om mij (er zijn niet veel mensen die weten dat ik het ben, zelfs in mijn vriendenkring weten ze het niet). Ik probeer mijn identiteit geheim te houden, ongelooflijk wat een impact die foto gekregen heeft. Maar Defensie staat nu aan mijn kant en dat is te danken aan al jullie steun. Ga door met jullie petities en blijf me steunen. In tussentijd zullen er nog wel sancties voor mij volgen. Bedankt, David Antoine. Nog een prettige verjaardag."

© ad.nl

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.