Zwangere ROC-studente (26) doodgeschoten op Curaçao

Gepubliceerd op 5 januari 2016 om 15:28

Een 26-jarige leerling van het ROC Zadkine in Rotterdam is omgekomen bij een schietpartij op Curacao. Dat heeft het Openbaar Ministerie op Curaçao bevestigd.

doodgeschotenopCuraao-2.jpgDe studente uit Rotterdam volgde op het Zadkine de opleiding secretariële beroepen. Ze zat in een auto die zondag onder vuur werd genomen.

De vrouw zat naast haar partner in de wagen. Achterin zaten twee kinderen. Alle inzittenden van de auto zijn naar het ziekenhuis gebracht. De 26-jarige vrouw overleed in het ziekenhuis aan haar verwondingen. Ook haar drie maanden te vroeg geboren kind - het werd in het ziekenhuis gehaald - overleed daar. De man en kinderen liggen in kritieke toestand op de Intensive Care. Curaçaose media spreken van een bloedbad.

Zinloos geweld
Het Zadkine heeft het overlijden van de vrouw bevestigd. Haar klas is maandag ingelicht. ,,Ze was een leerling die van kerstvakantie had moeten terug komen", zegt een woordvoerder van de school.

Een klasgenote spreekt in een facebookbericht van zinloos geweld. ,,My heart is so heavy right now. We lost our classmate too soon. She was just rejoicing a few days ago about her unborn baby and the new things ahead of her. It's so sad that her life was taking away about something she absolutely had nothing to do with. My prayer goes to her family and her baby and also the other victims involved in the shoot and run. #StopZinloosGeweld.''

AD.nl/ © Thinkstock.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.