Lichaam gevonden in tuin van woning in Kloosterburen

Gepubliceerd op 6 januari 2016 om 17:09

In een tuin in Kloosterburen is dinsdagmiddag een lichaam gevonden. De politie denkt dat het om de sinds nieuwjaarsmorgen vermiste Jesse van Wieren gaat. Er zijn inmiddels twee aanhoudingen verricht.

Dinsdagavond heeft de politie al een 25-jarige man en een 27-jarige vrouw uit Kloosterburen opgepakt. Ze worden verdacht van betrokkenheid bij de vermissing van Jesse van Wieren. Sectie op het gevonden lichaam, forensisch onderzoek en een verhoor moet uitwijzen wat hun betrokkenheid is.

Onderzoek
Dinsdag begon de politie al met sporenonderzoek in een woning in Kloosterburen, het dorp waar Jesse voor het laatst is gezien. In de woning zou rond het tijdstip van de verdwijning een ruzie gehoord zijn. De politie had de woning na een tip al een tijdje op het oog. De bewoner bleek niet thuis, waarna er een inval werd gedaan. Woensdagochtend werd het onderzoek uitgebreid met onder meer een team van het Nederlands Forensisch Instituut (NFI).

Speurtocht
De vermissing van Jesse hield Leens en verre omgeving dagen bezig. Honderden mensen deden mee aan de zoektocht naar de vermiste man. Ze kamden de omgeving van Leens en van Kloosterburen uit en vroegen inwoners om te mogen kijken in schuurtjes. Er werd toen geen spoor van Van Wieren gevonden

AD.nl/ © De Vries Media

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.