Jesse (28) stierf door geweld

Gepubliceerd op 11 januari 2016 om 11:48

Jesse van Wieren, de 28-jarige man die vorige week dood werd gevonden in een tuin in Kloosterburen, is door geweld om het leven gekomen.

Jesse28stierfdoorgeweld-2.jpgIn de nieuwjaarsnacht verdween Jesse na een kroegbezoek in het Groningse Kloosterburen. Hij vertrok rond 04.00 uur uit het café naar zijn huis in het naastgelegen dorp Leens. Jesse kwam nooit thuis aan. Na een tip groef de politie vorige week woensdag Jesse’s dode lichaam op uit een tuin van een huis in Kloosterburen.

Het Openbaar Ministerie bevestigt nu dat Jesse door geweld om het leven kwam. In het belang van het onderzoek doet het OM geen verdere mededelingen over de zaak.

Twee verdachten
Een 25-jarige man en zijn 27-jarige vriendin uit Kloosterburen zitten vast op verdenking van betrokkenheid bij de verdwijning en dood van de 28-jarige man. De twee verdachten zitten vast in volledige beperkingen. Dat betekent dat zij met niemand contact mogen hebben, behalve met hun advocaat.

De man stond onder psychiatrische begeleiding en woonde in een zorginstelling. Burgemeester Wiersma van gemeente De Marne, waar Kloosterburen onder valt, zei vorige week dat hij wil dat er een onderzoek komt naar de zorginstelling.

RTL Nieuws/ © Jesse van Wieren

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.