Moeder pakt pestkoppen zoontje (11) aan op Facebook

Gepubliceerd op 14 januari 2016 om 17:24

Michael is anders dan andere jongetjes van zijn leeftijd omdat hij te vroeg geboren is. Het 11-jarige jochie wordt daarom gepest.

Moeder pakt pestkoppen zoontje (11) aan op Facebook

MaryAnn Parisi uit het Amerikaanse Connecticut laat het er niet bij zitten dat haar zoon wordt gepest. De gefrustreerde moeder deed haar antipestbetoog op Facebook.

Mijn zoon vertelde aan zijn leraar dat hij het pesten oké vindt en accepteert”, vertelt de 36-jarige MaryAnn aan ABC News. „Dat brak mijn hart en maakte me heel boos, want hij zou er niet gewend aan moeten zijn. Pesten is niet oké.”

UITLAATKLEP
„Mijn zoon is een goedzak, er zit niets kwaads in. Hij wil niemand in de problemen brengen en slikt daarom alles.” De moeder van drie kinderen besloot daarom zelf zijn geboorteverhaal te delen op Facebook. Dat zag ze als enige uitlaatklep. Michael kwam al na 26 weken zwangerschap ter wereld en dat vergt volgens Parisi de nodige uitleg aan 'respectloze pestkoppen'.

‘LATER DAN ANDEREN’
In het Facebookbericht op haar afgeschermde profiel schreef ze onlangs: „Hij kreeg pas tandjes na zijn eerste verjaardag en was later met lopen dan anderen. Hij leerde pas praten op 3-jarige leeftijd. Hij liep achter, maar is een echte allemansvriend. Hij heeft aan niemand een hekel, zelfs niet aan de klasgenootjes die hem pesten.” De moeder zegt dat ze wat dat betreft graag op haar zoon zou willen lijken, maar dat lukt haar niet.

RESPECT
„Je hoeft niet van hem te houden, maar je moet hem wel respecteren. Deel, leer en groei. Het belangrijkste is, om diegenen om je heen te respecteren, je weet nooit wat zij hebben meegemaakt”, gaat ze verder. Na het delen van Michaels verhaal kreeg MaryAnn veel bijval van vrienden en familie, die op hun beurt foto's, lieve woorden en herinneringen deelden van en over Michael.

Door Zoë Boven/ metronieuws.nl/nieuws/ Foto: Colourbox

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.