Zweedse horrorarts sluit vrouw op in geluiddichte bunker

Gepubliceerd op 17 januari 2016 om 15:38

Een Zweedse arts is gearresteerd omdat hij een vrouw uit Stockholm zou hebben gedrogeerd en ontvoerd naar een bunker. Daar werd de vrouw bijna een week lang opgesloten en verkracht.

Zweedsehorrorartssluitvrouwopingeluiddichtebunker-2.jpgHet gebeurde al in september, maar pas nu de aanklacht bekend is blijkt de ernst van het verhaal.

De 38-jarige man en de vrouw van in de dertig hadden elkaar een keer eerder ontmoet. Bij de tweede afspraak nam de arts aardbeien mee naar het slachtoffer die hij had gedoopt in een sterk slaapmiddel. Omdat hij de aardbeien met het slaapmiddel had gemarkeerd, kon hij zelf ook van de aardbeien eten.

Bunker

Toen de vrouw het bewustzijn verloor, zou hij haar hebben verkracht. Vervolgens reed hij met haar 550 kilometer naar zijn huis in Kristianstad. Daar werd de vrouw zes dagen opgesloten in een bunker en meermaals verkracht.

Volgens de politie heeft de man vijf jaar aan de bunker gewerkt en was het mogelijk om er iemand jarenlang gevangen te houden. Het geluiddichte verblijf had een keuken, toilet en zelfs een kleine buitenruimte waar iemand buiten het zicht van de omgeving kon luchten.

Uitstrijkje

Om uit te sluiten dat de vrouw soa's had nam de arts een uitstrijkje en een bloedtest af die hij onderzocht in het laboratorium op zijn werk. Ook zou hij de vrouw hebben gedwongen om de pil te slikken.

Na een aantal dagen ging de man terug naar het appartement van de vrouw om wat spullen voor haar te halen. Daar aangekomen ontdekte hij dat de politie in de flat was geweest en dat de vrouw als vermist was opgegeven.

In paniek nam de man het slachtoffer mee naar de politie. Daar moest zij verklaren dat ze in orde was. De agenten vertrouwden het niet en spraken vervolgens alleen met de vrouw. Zij vertelde welke verschrikkingen ze had doorgemaakt, waarop de man werd aangehouden.

NOS.nl © ZWEEDSE POLITIE

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.