16-jarig meisje gaat met buikpijn naar toilet en wordt dan totaal verrast

Gepubliceerd op 25 januari 2016 om 17:39

Met buikpijn ging ze naar toilet en daar wachtte haar een grote verrassing. De 16-jarige Linnea Fritz beviel er plots van een jongetje.

       16-jarigmeisjegaatmetbuikpijnnaartoiletenwordtdantotaalverrast-2.jpg                                            

Het Zweedse meisje kon haar ogen niet geloven, ook al omdat ze de pil nam. De tienermoeder en haar baby stellen het overigens prima, weet Nyheter24. Het meisje beviel in november vorig jaar, maar komt nu pas met haar verhaal naar buiten.

Linnea werd wakker met buikpijn en ging naar het toilet. Een paar minuten later werd de Zweedse uit Malmö moeder van Karl, schijft Nyheter24. Linnea wist niet dat ze zwanger was. Ze gebruikte de pil en niets wees erop dat ze een nieuw leven in zich droeg. "Hij was er plots. Het was alsof hij uit me plopte. Zo snel ging het allemaal", vertelt ze aan de krant.

Haar ouders waren even zo hard geschrokken toen ze een kijkje gingen nemen. "We hoorden iets en liepen naar het toilet. We zagen het baby'tje daar liggen en ik raapte hem meteen op", vertelt Annelie, moeder van Linnea. Haar vader belde meteen een ziekenwagen en de kersverse mama werd samen met haar zoontje naar het ziekenhuis gebracht. Daar kreeg ze samen met haar ouders te horen dat ze een zeldzaam avontuur beleefd hadden.

En de papa...
Linnea moet nog een beetje wennen aan haar rol als moeder van de kleine Karl. "Ik heb al een zware tijd doorgemaakt, maar ik krijg hulp. Het meeste doe ik allemaal zelf. Ik ben wel vaak wakker 's nachts, maar ik kan me steeds beter vinden in mijn nieuwe rol als mama. Moeder worden is het beste wat je kan overkomen", vertelt de tiener die in november vorig jaar beviel. "Ik ben gek van mijn zoontje. Karl is dan ook een rustig kind."

Rustig bleef zijn vader niet bepaald toen hij het heugelijke nieuws vernam. Hij maakte een einde aan de relatie, maar zou zich intussen toch al wat meer kunnen vinden in zijn rol als papa.

http://www.HLN.be/© facebook

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.