Pestkop gesloopt door beoogd slachtoffer

Gepubliceerd op 4 februari 2016 om 12:38

Een pestkop die zijn beoogde slachtoffer er flink van langs wil geven, kwam van een koude kermis thuis toen het ventje sterker bleek dan gedacht.

116ea9d41c30c0a60c9f2aa23c2126a4-1453724993-1.pngOp beelden op LiveLeak is te zien hoe het beoogde slachtoffer dapper weerstand biedt en de pester uiteindelijk knock-out op de grond ligt.

Gevecht

De beelden zouden zijn opgenomen in Indonesië en tonen een jochie die een rugtas draagt met een feloranje luipaardprintje. Het jongetje loopt met zijn hoofd gebogen over straat. Op een zeker moment deelt een jongen een vuistslag aan hem uit. Het slachtoffer geeft zich echter niet zomaar gewonnen en besluit terug te strijden. Niet veel later worden de twee uit elkaar gehaald en tegenover elkaar gezet.

De jongens gaan elkaar dan opnieuw te lijf. Hoewel de pestkop een kop groter is, moet hij zijn meerdere erkennen in zijn tegenstander. Het gepeste jochie weet de pester op de grond te krijgen en deelt uiteindelijk een schop uit, waarna de pester stil blijft liggen.

Jurgen van der Hoeven/ Metronieuws.nl © Foto: Videostill

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.