Stagiair (19) randt zesjarig meisje aan op schooltoiletten

Gepubliceerd op 4 februari 2016 om 14:22

Een man uit Maasmechelen heeft tijdens zijn stage in een school de geslachtsdelen van een meisje betast toen die naar het toilet ging.

media_xll_8375670-1.jpgHet misbruik kwam pas een jaar later aan het licht toen de directie van de school de man aan de deur zette nadat er nog klachten van seksueel overschrijdend gedrag kwamen van andere leerlingen.

De man moest zich vandaag verantwoorden in de rechtbank van Tongeren voor twee gevallen van verkrachting en aanranding van minderjarige meisjes, maar kwam niet opdagen.

De feiten gebeurden een viertal jaar geleden toen het 6-jarige meisje tussen twee lessen door even naar het toilet ging. De toen 19-jarige man opende de deur van het toilethokje, wees naar de geslachtsdelen van het meisje en raakte die vervolgens ook aan. De moeder van het meisje werd pas een jaar later op de hoogte gebracht van het misbruik toen de man aan de schoolpoort werd gezet door de directie omdat hij meerdere leerlingen lastig viel.

Facebook en sms'jes
De man staat ook terecht voor de aanranding van een 13-jarig meisje. De man en het meisje stuurden meer dan 2.000 seksueel getinte sms-berichtjes naar elkaar. Tijdens het onderzoek werd zijn gsm en computer uitgelezen en daar uit bleek dat de man 3.000 seksueel getinte berichten stuurde via Facebook en sms'jes naar een 200-tal jonge meisjes.

Het openbaar ministerie vordert een gevangenisstraf, deels met uitstel en voorwaarden. Vonnis op 3 maart.

Bewerkt door: mvdbBron: Belga

Reactie plaatsen

Reacties

Tonnie van der Heijden
8 jaar geleden

Onze kinderen weghouden van scholen en sportaccommodaties dat zou ik doen als ik nog kleine kinderen had. Je kunt je niet voorstellen hoeveel pedo's er vrij rond lopen. In Nl moet je homo zijn om in de politiek te mogen.Vrouwen mogen niet meer baren het moet dus een pedo zooi worden of homo.