Man ontmoet dochter voor het eerst, verkracht haar

Gepubliceerd op 8 februari 2016 om 13:48

Na twintig jaar ging het eindelijk gebeuren: een Australische vrouw zou voor het eerst haar biologische vader ontmoeten.

2a0e743e8987d5e414f6ff7dd23c4d5e-1454926934-1.jpgDat gebeurde, maar in plaats van een liefdevolle ontmoeting, liep het uit tot een drama voor de vrouw. Ze werd door haar vader verkracht, zo werd onlangs bekend tijdens de rechtszaak.

Twee jaar geleden vond de vrouw hem na al die jaren in Queensland. Ze ontdekte dat de man een gewelddadig verleden had, maar de wil om hem te ontmoeten, won het van dat feit. Hij werd uitgenodigd om haar en de rest van de familie te ontmoeten. Tijdens de ontmoeting nam hij zijn zoon en partner mee en verbleef hij met zijn aanhang in de logeerkamer van zijn dochter. 

KNUFFEL

,,Ik keek er zo naar uit om hem te ontmoeten", vertelt ze aan The Mirror. ,,Dit was mijn eerste ontmoeting met hem. Hij was ook blij om mij te zien." Maar toen ze alleen thuis waren, sloeg de man toe. Geef je vader een knuffel, zou hij gezegd hebben, waarna hij haar begon te betasten en in haar nek zoende.

Maar de anonieme vrouw durfde zich niet te verzetten. ,,Ik heb niks gezegd of gedaan", vertelt ze. ,,Ik was bang dat hij me wat aan zou doen als ik niet meewerkte. Ik was ervan op de hoogte dat hij een gewelddadig verleden had en hij daar zelfs voor had vastgezeten. Na de daad voelde ik me zo vies, het was mijn bloedeigen vader." Toen haar man thuis kwam, heeft hij de politie gealarmeerd. 

ZIJN WOORD 

Het was zijn woord tegen het hare. De 38-jarige man beweerde dat zij hem heeft verleid. ,,Ik heb geprobeerd 'nee' te zeggen, maar ik wilde haar niet verliezen." Later bekende hij toch dat hij schuldig was aan de incestzaak en kreeg een straf opgelegd van vier jaar. Na in hoger beroep te zijn gegaan en wegens zijn ,,tragische achtergrond" heeft de rechter nu besloten zijn straf met een jaar te verminderen.

Bron: Metronieuws.nl/ door Carolien Tsao Foto: Colourbox ( http://www.metronieuws.nl )

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.