Vader hoort dochter onbewust sterven aan de telefoon

Gepubliceerd op 10 februari 2016 om 15:40

„Pap, ik heb zo’n hoofdpijn.” Het waren de laatste woorden van de 25-jarige Aaren O’Connor. Ze had haar vader aan de telefoon, maar die had niet in de gaten dat zijn dochter stervende was, en hing de telefoon op.

CayCsxNWAAAdW7y.jpg

De Amerikaanse verhuisde iets meer dan een jaar geleden van San Diego naar Chicago. Ze wilde dichter bij haar vriend zijn en vond er een nieuwe baan. Haar vader David hield zijn hart vast. Hij vond het maar niks dat Aaren in de gewelddadige stad ging wonen en was bang dat haar iets zou overkomen. Die angst kwam vrijdagavond uit, meldt CBS.

LAATSTE GESPREK
Aaren zat in haar auto voor haar appartemntencomplex met haar vader te kletsen, toen er iets vreemds gebeurde. „Om de paar seconden zei ze: mijn hoofd doet pijn, mijn hoofd doet pijn”, zegt David.

Hij beëindigde het gesprek uiteindelijk, zonder te weten wat er aan de hand was. „Ik realiseerde het mij op dat moment niet, maar het was het laatste gesprek dat ik ooit met mijn dochter zou voeren.”

VERDWAALDE KOGEL
David en zijn dochter beseften beiden niet dat Aaren in haar hoofd was geraakt door een verdwaalde kogel. De vader kwam daar pas achter toen hij de vriend van Aaren belde, die een huisgenoot erop afstuurde om te controleren hoe het met Aaren ging. De huisgenoot vond haar bewusteloos in de auto.

Aaren werd naar het ziekenhuis gebracht, maar tevergeefs, ze overleed zondag. „Ik had haar zo graag nog een keer willen vertellen dat ik van haar houd en trots op haar ben”, zegt haar vader. „Ze was een fantastisch meisje”, besluit hij verdrietig.

Bron: www.metro.nl/door Zoë Boven/ Foto: Facebook Aaren O'Connor

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.