Ouders vermoorden vermeende Facebookpedofiel

Gepubliceerd op 11 februari 2016 om 11:27

Een opmerkelijk verhaal vanuit Duitsland. Daar hebben de ouders van een 12-jarig meisje een vermeende pedofiel om het leven gebracht, nadat de man twee korte berichtjes naar hun kind had gestuurd via Facebook.

0acd021666ee0cca542093cee66a9ce0-1455113183-1.jpg'BESCHERMING'
Chantal had op haar profiel staan dat ze 22 jaar oud was, omdat haar ouders haar wilde beschermen. Toen de 29-jarige Christian L. haar benaderde op het sociale medium had hij dus geen idee van haar echte leeftijd. In de twee berichten die Chantal ontving schreef Christian: ,,Hoe gaat het'' en de andere ,,Goedenavond''. Meer niet. Chantal reageerde hier niet op en zelf liet hij het er toen ook bij.

Maar hier namen de ouders geen genoegen mee. Hun dochter was benaderd door een pedofiel en die wilden ze volgens de aanklager 'dodelijk' straffen. Moeder Nadine contacteerde Christian via Facebook en probeerde hem te verleiden tot een seksueel avontuurtje. Toen hij hier niet op reageerde, werd de 38-jarige Marlene ingeschakeld. Die lukte het wel. Ze sprak af met de nietsvermoedende Christian op het station van Eschweiler.

Daar wachtte de schaars geklede Nadine hem op en ging hem te lijf met een boksijzer. Haar man Karl-Heinz wachtte in de bosjes met een mes, samen met zijn collega Sven L. Moeder Nadine sloeg meteen toe. Ze haalde keihard met het boksijzer uit en trof de totaal verraste Christian vol in zijn gezicht.

Daarna eiste ze dat hij zijn smartphone zou pakken, zodat hij kon laten zien of de vermeende pedofiel foto's van haar dochter op zak zat had. Dit was niet het geval, maar toch dook de vader van Chantal nog op met een mes in zijn hand om Christian te vermoorden. Het koppel en de collega van Karl-Heinz lieten Christian voor dood achter in het station. De jonge onschuldige man bloedde er dood.

De vijf verdachten zijn opgepakt en worden momenteel berecht. In de rechtszaal hebben ze nog geen woord gerept over de moord, schrijft Die Welt.

Bron:  http://www.metronieuws.nl/door Andrea Peelen/ Foto: Facebook

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.