'Man ontwaakt na operatie, gaat direct bier halen'

Gepubliceerd op 17 februari 2016 om 11:27

Russen hebben vooral de reputatie dat ze gek zijn op wodka, maar een Rus die net was ontwaakt uit de narcose na een operatie kon maar aan één ding denken: bier.

ad91d97ba76f9304bac179e6219f3849-1455694590-1.jpgDaarom besloot hij, in ziekenhuiskledij, het hospitaal te ontvluchten en bij de slijterij langs te gaan.

Naar de slijterij

Volgens The Siberian Times had de man, wiens naam niet wordt genoemd, de zusters op de intensive care om een lekker pilsje gevraagd, maar die hadden uiteraard geweigerd. Daarop besloot hij, slechts gekleed in een wit laken, zelf maar op zoek te gaan naar een alcoholische versnapering.

Zo liep de schaars geklede man de straten van de plaats Sayanogorsk op, waar het niet bepaald warm was. Volgens Russische media was de temperatuur op het moment dat de man ontsnapte 16 graden onder nul.

Geen bier

Bovendien bleek de trip van de man helemaal voor niets. Het personeel van de slijterij weigerde de man bier te verkopen en nam in plaats daarvan contact op met de politie, die enkele minuten later arriveerde. Met een busje werd de man vervolgens teruggebracht naar het ziekenhuis.

Het ziekenhuis gaat uitzoeken hoe de man uit het ziekenhuis heeft kunnen ontsnappen.

Bron: http://www.metronieuws.nl/ doorJurgen van der Hoeven  Foto: Metronieuws

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.