Stervend tweelingbroertje houdt hand van zusje vast

Gepubliceerd op 18 februari 2016 om 11:15

Op een echo is het emotionele moment vastgelegd waarop een stervend tweelingbroertje zich vastklampt aan zijn tweelingzusje. Het beeld is van een stel uit de Amerikaanse staat Kansas.

Stervend tweelingbroertje houdt hand van zusje vast

Ian en Brittani waren erg blij toen ze ontdekten dat ze niet een, maar twee kindjes zouden krijgen. Die vreugde sloeg om in verdriet toen ze hoorden dat een baby de zwangerschap niet zou overleven.

Echo

Tijdens een echo werd duidelijk dat het het jongetje, Mason, een gat in zijn hart had en dat zijn hersenen niet in orde waren. Ook was zijn lichaamsgewicht veel lager dan dat van zijn zusje Madilyn. Zij ontwikkelt zich wel normaal. 

Dinsdag merkten artsen iets bijzonders op tijdens de echo. De baby’s hielden elkaars handje vast. Een erg aangrijpend beeld voor de ouders, maar het biedt hen ook troost. 

Bijzondere band

Mason (links op de echo) zal zijn tweelingzusje en familie nooit beter leren kennen, maar het feit dat de tweeling al een band heeft in de baarmoeder is voor de ouders bijzonder.

„We hebben een bijzonder beeld van hen samen dat voor eeuwig bij ons zal blijven”, zegt Ian tegen Pix11 News. „Het is een troost dat Mason niet alleen zal zijn als hij sterft. Madilyn waakt over hem”, besluit hij. 

Bron: http://www.metronieuws.nl/ door Zoë Boven Foto: Videostill Youtube

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.