Criminele hunk Jeremy Meeks is op vrije voeten

Gepubliceerd op 10 maart 2016 om 09:02

Kennen jullie hem nog? De sexy misdadiger Jeremy Meeks is weer op vrije voeten! En hij is druk bezig om zijn modellencarrière van de grond te krijgen.

2cbe04d929fee4dd0eec03c26c3d7325-1457557182-1.jpg

In 2014 werd Jeremy Meeks uit Stockton, Californië gearresteerd vanwege wapenbezit en bende-activiteiten. Zijn mugshot ging wereldwijd viral, vanwege de knappe looks van de crimineel. Destijds gaf Meeks al aan na zijn celstraf aan de slag te willen als model en het moment is daar. Zijn agent Jim Jordan (White Cross Management) vertelt aanBuzzFeed dat Meeks op vrije voeten is en klaar om aan het werk te gaan.

ACTEERWERK

,,We zijn op dit moment in gesprek met een heleboel verschillende agentschappen”, zegt Jordan tegen BuzzFeed. Er zou niet alleen over een carrière als fotomodel gepraat worden, ook acteerwerk behoort volgens Jordan tot de mogelijkheden.

Op 3 maart plaatste Meeks een foto op zijn Instagram (!) met het bijschrift: ,,Ik zie ernaar uit om met mijn familie herenigd te worden. Ik ben de dagen aan het aftellen.” Nou Meeks, wij kunnen stiekem niet wachten tot je je eerste klus binnensleept.

Bron: http://www.metronieuws.nl/ door Daisy Heyer Foto: Metro

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.