McDonald's-medewerker krijgt tonnen respect voor deze daad van naastenliefde

Gepubliceerd op 13 maart 2016 om 15:44

Meer hoeft dat soms niet te zijn: een McDonald's-medewerker ontroert duizenden harten omdat hij iemand met een beperking hielp zijn hamburger op te eten. Een klant maakte een foto van het hartverwarmende tafereel in Taiwan en plaatste die op Facebook.

CdWb-TMVIAYq9Df-3.jpg"Zo'n mensen zijn er te weinig op deze wereld", schreef 'Li Ting' erbij. "Mijn vriend en ik waren heel ontroerd toen we dit zagen. Opvallend ook hoe vlot hij omging met de situatie: hij bleef de hele tijd vriendelijk en geduldig tegen die persoon. Bedankt om hem bij te staan bij die maaltijd, zo kan hij weer verder met zijn leven."

Volgens een woordvoerder van de hamburgerketen studeert de barmhartige samaritaan aan de universiteit. In zijn vrije tijd komt de 19-jarige He bijklussen. "Hij merkte op dat de man aan het sukkelen was en vroeg of hij kon helpen. Op dat moment was het nochtans nog druk in het restaurant." Het bedrijf zal hem naar verluidt belonen voor die mooie daad van naastenliefde.

"Serieuze opslag verdiend"
De mooiste complimentjes krijgt He echter via sociale media. "Een jonge kerel met een stralende toekomst", klinkt het daar. Of nog: "Wat een medeleven, ik ben zo ontroerd." En: "Hier zou hij een serieuze opslag voor moeten krijgen."

Drie maanden geleden bracht een stewardess een van haar passagiers aan het huilen door hem op haar knieën te voeden. Ook zij ging de wereld rond vanwege zoveel mensenliefde.

http://www.hln.be/ door: Sven Van Malderen Bron: Daily Mail Foto: Slokka

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.