Geen spoor van student uit Diksmuide

Gepubliceerd op 24 maart 2016 om 12:34

DIKSMUIDE - Een van de vermisten na de aanslagen in Brussel is Bart Migom, een student Entertainment Marketing van de hogeschool Howest in Brugge. Zijn vriendin, een Amerikaanse, vertelde over de zoektocht op CNN.

6cd61848-f19c-11e5-b3c4-30135bf45b55_web_scale_02777778_02777778__-2.jpg

Bart Migom zou dinsdag naar de VS vliegen, naar de staat Georgia, waar zijn vriendin Emily Eisenman woont. De ouders van Bart wensen niet te communiceren over hun zoektocht, maar Emily deed dat wel op CNN.

‘Ik sprak hem voor het laatst aan de telefoon voor hij de trein naar de luchthaven nam. Hij beloofde me te laten of hij daar goed was aangekomen. Bart stuurde me nog een berichtje om te zeggen dat hij op de trein zat en ernaar uitkeek om me te zien. Nadien heb ik niets meer van hem vernomen, en ook zijn familie niet’, aldus de 21-jarige Amerikaanse.

De ouders van Bart hebben hem woensdag als vermist opgegeven en hebben contact opgenomen met de ziekenhuizen in Brussel. Ze zijn ook naar het brandwondencentrum van Neder-Over-Heembeek geweest, ‘maar hij staat nergens op een lijst’, aldus Emily.

Het koppel leerde elkaar vijf maanden geleden kennen in het kuuroord dat Emily samen met haar broers runt in Georgia. ‘De laatste twee dagen zijn de ergste van mijn leven’, zegt ze. ‘Ik wist niet hoeveel je van iemand kan houden. En als je dan geen idee hebt waar die persoon is... Ik hoop op een teken dat hij nog leeft. Ik geloof in God en ik geloof dat God bij hem is en dat is wat me staande houdt.’

www.nieuwsblad.be/ Door: loa Foto: RR / Bart Migom en Emily.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.