Fleur uit Hilversum (19), kapotgetrapt door Marokkanen, doodgereden door dronken idioot

Gepubliceerd op 4 april 2016 om 13:48

Op woensdagavond 16 maart werd de 19-jarige Fleur uit Hilversum bij het gehucht Boomhoek op de Nieuw-Loosdrechtsedijk in haar kleine Toyota vol in de flank geraakt door een Porsche 911. Fleur had geen schijn van kans: volgens getuigen moet de Porsche op dat moment rond de 150 kilometer per uur hebben gereden.

'Fleur en haar familie lijken voor een gruwelijke aaneenschakeling van pech geboren te zijn'

Screen-Shot-2016-04-02-at-154954-611x328-2.png

Toch overleefde ze het ongeval. Ondanks het feit dat vrijwel alles aan de linkerzijde van haar lichaam kapot was (gebroken linker onderbeen, gebroken heup, gescheurde schedel, bloeduitstorting bij haar hersenen, gescheurde milt, gekneusde long, gebroken kaak, twee gebroken nekwervels, beschadigde nier) bleef ze voor haar leven vechten. Ze werd op de intensive care van het ziekenhuis kunstmatig in coma gehouden, en haar toestand veranderde zelfs van ‘kritiek’ in ‘stabiel’. Ze ontwaakte uiteindelijk uit haar kunstmatige coma en haar familie ging er van uit dat ze Fleur in hun midden zouden mogen houden.

Helaas traden er plotseling complicaties op. Vrijdag overleed Fleur in het ziekenhuis. Bezweken aan haar talloze verwondingen, veroorzaakt door een 53-jarige idioot, nota bene een inwoner van Loosdrecht, het dorp dat vlak bij de plek van het ongeval ligt.

Bezopen vijftiger hield straatrace met zijn zoon
De idioot in kwestie bleek meer dan twee keer de toegestane hoeveelheid alcohol in zijn bloed te hebben toen hij de 19-jarige Fleur kapotreed.

Volgens getuigen en omwonenden was de 53-jarige idioot bezig met een straatrace. De bezopen vijftiger in zijn Porsche zou op de dijk een straatrace tegen zijn eigen zoon, die in een Mini reed, hebben gehouden.

Getuigenverklaringen
Enkele getuigen verklaren later dat ze ‘aan de dood ontsnapt zijn’. “Mijn vriend en ik moesten uitwijken en het gras op rijden, anders waren ze vol op ons ingereden”, vertelt een getuige aan RTV Noord Holland. “Ik zag nog hoe de Mini de Porsche probeerde in te halen. Die Mini reed net zo hard mee. Vlak daarna hoorden we opeens een heleboel sirenes. We zijn er naar toe gereden om onze gegevens achter te laten. Als wij iets later waren geweest, was het anders afgelopen.”

Een andere getuige laat weten dat er altijd veel te hard wordt gereden op de dijk maar “zo hard als deze man reed is nog nooit gebeurd. In een flits waren ze voorbij. Het leek het circuit van Zandvoort wel”, laat ene Ton door RTV Noord-Holland optekenen.

Dader ‘zit er helemaal doorheen’
De idioot in kwestie zegt nu ‘enorm geschokt’ te zijn. Volgens zijn vrouw “zit hij er helemaal doorheen” en “vinden ze het verschrikkelijk voor dat meisje”.

Maar ze vinden het ook vooral heel erg voor zichzelf want “de familie is diep geraakt door alle verhalen die op sociale media de ronde doen, zoals dat vader en zoon een straatrace zouden hebben gehouden. Het is té belachelijk voor woorden wat er allemaal gezegd wordt. Het is heel erg, onbeschrijfelijk”, aldus RTV Noord Holland.

Onbeschrijfelijk is het zeker ja. Iemand met je bezopen kop doodrijden en vervolgens klagen dat mensen op social media een kwetsende mening over je hebben.

Zelfs zonder getuigen valt nog te begrijpen dat de Porsche op het moment van de crash veel te hard reed. Op foto’s is te zien hoe er van de Toyota waar Fleur in reed weinig over is. Zo’n ravage zie je alleen bij botsingen met hoge snelheid. Bijvoorbeeld als twee auto’s frontaal op elkaar klappen. Maar de Toyota van Fleur werd in de flank geraakt, dus alle energie was afkomstig van de Porsche.

En als de dronken idioot niet aan het straatracen was, al beweren getuigen anders, dan nog staat inmiddels vast dat hij veel te veel had gedronken voordat hij in zijn auto stapte. Alleen dat al is een misdaad op zich. Of zou het moeten zijn.

Lees het hele artikel op: http://regio.tpo.nl/2016/04/02/fleur-hilversum-19-kapotgetrapt-marokkanen-doodgereden-dronken-proleet/

http://www.thepostonline.nl/  Door: Bert Brussen Foto: thepostonline

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.